100.000 euro voor de regio

Dinsdag 3 november maakte Rabobank Weerterland en Cranendonck de uitslag bekend van de sponsoractie Rabobank Samen Sterker. De Rabobank keerde 100.000 euro uit aan 409 verenigingen.  De meeste stemmen…100.000 euro voor de regio

06-11-2015 15:07 – Ingezonden door Redactie

Dinsdag 3 november maakte Rabobank Weerterland en Cranendonck de uitslag bekend van de sponsoractie Rabobank Samen Sterker. De Rabobank keerde 100.000 euro uit aan 409 verenigingen.  De meeste stemmen en dus het hoogste bedrag ging naar ’t Bèèle-Erfke/’t Nijweike uit Stramproy. Op de tweede plaats eindigde Ouderenvereniging St. Willibrordus uit Stramproy en de derde plaats ging naar het Toon Hermans Huis uit Weert. 

In Cranendonck gingen de eerste drie plekken naar respectievelijk muziekvereniging Poort van Brabant,  Harmonie Eendracht maakt Macht en FC Cranendonck.  In totaal verdeelden 96 Cranendonckse verenigingen 25.512 euro. Rabobank Weerterland en Cranendonck steunt het verenigingsleven op diverse manieren. In het sponsorprogramma Samen Sterker bepalen de leden van de Rabobank middels stemmen welke verenigingen een bijdrage krijgen. 6.568 leden van de Rabobank, 37% van het totaal aantal leden, hebben hun stem uitgebracht op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. De volledige uitslag van Rabobank Samen Sterker 2015 kunt u vinden op www.rabobank.nl/weert.

Powered by Blog Grabber