21e combinatietoernooi Budelse Tennisvereniging

Van 4 t/m 11 oktober heeft het 21e combinatietoernooi plaatsgevonden op de banen bij de Budelse Tennisvereniging. In totaal hebben 64 personen deelgenomen aan dit toernooi. De deelnemers komen van de tennisverenigingen uit de omgeving maar ook van onze eigen vereniging. Er werd gestreden in de volgende…21e combinatietoernooi Budelse Tennisvereniging

22-10-2015 13:08 – Ingezonden door Redactie

 Van 4 t/m 11 oktober heeft het 21e combinatietoernooi plaatsgevonden op de banen bij de Budelse Tennisvereniging. In totaal hebben 64 personen deelgenomen aan dit toernooi. De deelnemers komen van de tennisverenigingen uit de omgeving maar ook van onze eigen vereniging. Er werd gestreden in de volgende categorieën: dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel.

Na een week, vooral gezellig spelen, waren er de volgende winnaars.

Dames dubbel 1: Silvie Nicosia – Mieke Veekmans

Dames dubbel 2: Marly Scholten – Ingrid Kremers

Dames dubbel 3: Inge Rensen – Annemarie Rooijmans

Gemengd dubbel 1: Joost Vreijssen – Laura de Koning

Gemengd dubbel 2: Jan Smeets – Anita Padberg

Heren dubbel 1: Hein Franken – Simon Klaver

Heren dubbel 2: Philip Burgerjan – Peter van der Meule

Zondagmiddag tijdens de afsluitende feestmiddag hebben alle winnaars een leuke prijs mogen ontvangen en tijdens de tombola waren er nog meer prijzen te verdelen.

Zonder sponsoren kan dit toernooi niet plaatsvinden en hierbij dan ook dank aan alle sponsoren: Dames- en herenmode Verspaandonk, Drukkerij Vos, Budelse Bierbrouwerij, ABC Hekwerk, Van Hunsel & Govers, Jumbo Hesselberth, Houben Reinigingstechnieken en Frans Aarts Autoschade. Dank aan alle bardienstmedewerkers voor het verzorgen van een hapje en een drankje. Tevens dank aan Tonnie Cuypers, Corine Slaats, Mart Ingeveld en Mien Maas voor het organiseren van dit toernooi. Het was zeer geslaagd!

Powered by Blog Grabber