Accordeon- en harmonicatreffen

Op zaterdag 4 oktober organiseert Hofkapel De Bloasbuk uit Budel het jaarlijkse accordeon- en harmonicatreffen in cafe-zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 in Budel.Accordeon- en harmonicatreffen

03-10-2014 13:36 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 4 oktober organiseert Hofkapel De Bloasbuk uit Budel het jaarlijkse accordeon- en harmonicatreffen in cafe-zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 in Budel.

De aanvang van het programma staat gepland om 18.30u. Zaal open 17.45u. Gedurende de avond zullen er tal van muzikanten optreden, zoals o.a. Johan en Jasper Wiegers, Dre Franken, Piet Zetsen, Jean Verlaak, Jac Gubbels, Jan en Mieke Winkelman, Hans van Nuland, Klaas van Susteren, Huib Hölzken, Claudia Verhoeven, Jan Braakhuis, Carly Aarts, Wil van Seggelen en de Anjo’s. Wie interesse heeft om op deze avond te spelen kan zich hiervoor aanmelden bij de organisatie. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De entree is gratis. Meer info bij Marijn Derks via tel. 0031 612454289 of kijk op www.bloasbuk.nl

Powered by Blog Grabber