Aimée van der Looij keept voor KNVB op Euregio toernooi

Op woensdag 04 november 2015 heeft Aimée van der Looij meegedaan aan het Euregio toernooi op de velden van KRC Genk in België. Aimée is met haar 10 jaar de jongste van deze trainingsgroep van het meidenteam…Aimée van der Looij keept voor KNVB op Euregio toernooi

15-11-2015 13:00 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 04 november 2015 heeft Aimée van der Looij meegedaan aan het Euregio toernooi op de velden van KRC Genk in België. Aimée is met haar 10 jaar de jongste van deze trainingsgroep van het meidenteam ‘Limburg U14’ (meiden tot 14 jaar) en keept voortaan twee keer per week bij de KNVB. Op het toernooi speelde Aimée met haar team tegen de leeftijdsgenoten uit België (KBVB Belgisch Limburg) en Duitsland (Fussball Verband Mittelrhein). Bij het Nederlandse team was ook Janna Driessen (FC Cranendonck) geselecteerd en dus was het ‘Cranendonckse land’ goed vertegenwoordigd. Een uitgebreid verslag van deze dag is te vinden op www.svbudel.nl

Powered by Blog Grabber