Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes te Maarheeze organiseert op zondag 8 november  vanaf 14.30 uur haar tweede activiteit. Voor slechts 3 euro kunnen kinderen op deze middag genieten en actief mee doen…Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes

06-11-2015 10:45 – Ingezonden door Redactie

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes te Maarheeze organiseert op zondag 8 november  vanaf 14.30 uur haar tweede activiteit. Voor slechts 3 euro kunnen kinderen op deze middag genieten en actief mee doen aan ‘De Muziekbingo’ Deze middag is geschikt voor kinderen tussen 7 en 14 jaar.  Omi, Rihanna, Kensington en Ed Sheeran. Dit zijn artiesten die een paar maanden geleden op de bingokaarten van DJ Bazz (Bas Poels) stonden. Benieuwd wie er de volgende keer op staan? Kom dan op 8 november naar de muziekbingo van DJ Bazz. Hij neemt de kinderen op een actieve manier mee in de wereld van de top 40 muziek. Bij deze muziekbingo laat hij de allerlaatste hits horen. Herken je het liedje, (zonder of met hulp) en staat het op je kaart, dan afstrepen maar.  Dus vind je het heerlijk om naar muziek te luisteren, spelenderwijs ermee aan de slag te gaan en misschien ook nog een prijsje te winnen, kom dan naar deze muziekbingo!

Powered by Blog Grabber