Bekendmaking Prinsenparen KS De Heiknuuters

Ks. De Heiknuuters maakt op zondagmiddag 22 november bekend wie de scepter gaat zwaaien over het Heiknuuterrijk. Vooraf aan de bekendmaking wordt afscheid genomen van Prins Nico, Prinses Chantal, Jeugdprins Jens, Jeugdprinses Lynn en Adjudant Mart. Het prinsenbal begint om 14.30 uur in gemeenschapshuis…Bekendmaking Prinsenparen KS De Heiknuuters

20-11-2015 16:00 – Ingezonden door Redactie

Ks. De Heiknuuters maakt op zondagmiddag 22 november bekend wie de scepter gaat zwaaien over het Heiknuuterrijk. Vooraf aan de bekendmaking wordt afscheid genomen van Prins Nico, Prinses Chantal, Jeugdprins Jens, Jeugdprinses Lynn en Adjudant Mart. Het prinsenbal begint om 14.30 uur in gemeenschapshuis De Schakel te Budel-Dorplein. Op de website van Ks. De Heiknuuters (www.heiknuuters.nl) kunt u wekelijks tips terug vinden die van toepassing zijn op de nieuwe prins. Tevens zal het miniboerenbruidspaar 2016 worden voorgesteld.

Powered by Blog Grabber