Bert en Lenie Kissen 50 jaar getrouwd

Bert en Lenie Kissen uit Budel-Schoot stapten 50 jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze leerden elkaar kennen in 1961 op het Schuttersfeest in Budel en de vonk sloeg er meteen over. Samen hebben ze twee…Bert en Lenie Kissen 50 jaar getrouwd

08-10-2015 10:53 – Ingezonden door Redactie

Bert en Lenie Kissen uit Budel-Schoot stapten 50 jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze leerden elkaar kennen in 1961 op het Schuttersfeest in Budel en de vonk sloeg er meteen over. Samen hebben ze twee zoon en ondertussen al vier kleinkinderen.

Lennie heeft, net als Bert trouwens, tal van hobby’s. Zo breit ze graag en heeft ze toneel gespeeld bij de K.V.B. Budel. Bert is dan weer druk bezig met houtbewerking van meubels en kerstornementen, ook bewerkt hij koper en graveert hij tin en koper. Heel wat mesne die hem kennen zeggen vaak: “Wat Bert ziet met zijn ogen, maakt hij met zijn handen.” Daarnaast is hij vaak te vinden in de tuin. En ook bij de verenigingen is hij geen onbekende, zo is hij 58 jaar actief geweest bij Jong Nederland. Ook is hij ruim 20 jaar regisseur geweest van de Bonte Avonden in Gastel bij carnavalsvereniging De Pintewippers, net als voorzitter van de playbackshow van de blaaskapel van Gastel. Maar daar houdt het nog niet op want Bert is maar liefst 18 jaar lang de regisseur geweest van de toneelgroep van de K.V.B., voorzitter en bestuurslid van Klein-Schoot en organisator van het zeskamp. Momenteel is Bert vrijwilliger in zorgcentrum  Mariënburght in Budel waar hij kleine reparaties uitvoert voor de bewoners. Bert en Lenie gaan vaak op fietsvakantie in Nederland.

Bert en Lenie laten hun 50jarig jubileum niet zomaar voorbij gaan. Zo geven ze op vrijdag 9 oktober van 18.30 uur tot 19.30 uur in Party centrum Antoine in Soerendonk. En daarna volgt een gezellige feestavond. Bert en Lenie hebben 50 prachtige jaren achter de rug en willen dit graag vieren met iedereen die hen een warm hart toedraagt.

Powered by Blog Grabber