Bingomiddag in ’t Buuls Zitje

In  ‘t Buuls Zitje werd  woensdag 11 november een Bingomiddag gehouden. In de Borgh, waar deze huiskamer is gevestigd, was iedereen welkom vanaf 14 uur en om circa 16 uur gingen alle gasten weer met hun…Bingomiddag in ’t Buuls Zitje

21-11-2015 12:00 – Ingezonden door Redactie

In  ‘t Buuls Zitje werd  woensdag 11 november een Bingomiddag gehouden. In de Borgh, waar deze huiskamer is gevestigd, was iedereen welkom vanaf 14 uur en om circa 16 uur gingen alle gasten weer met hun behaalde prijzen huiswaarts. De deelname was genoeg om de hele huiskamer te vullen met de gasten van vluchtelingenwerk en overige Bulanders die er samen een leuke en spannende middag van maakten. Integratie was daarom geen punt die middag omdat iedereen elkaar respecteerde ongeacht hun afkomst. Gewoon gezellig met elkaar buurten, koffie of thee drinken en samen Bingo spelen was het motto.

 Ook worden wekelijks andere activiteiten in de huiskamer gedeeld met de gasten. Zo wordt er op maandagmiddag door volwassenen gekleurd in een speciaal  kleurboek voor volwassenen van 13 uur tot 16 uur. Deelname is gratis. Ook kan op elke maandagmiddag worden gekookt en om 17.30 uur volgt dan het diner om de zelfgemaakte gerechten te nuttigen bestaande uit twee gangen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Jacqueline Houben via 0031 495-492873 of 0031 6-40445570. Of mail naar houben001@hetnet.nl De kosten hiervoor zijn € 5 per deelnemer. Dinsdagmorgen is er een PC inloop waar u wordt geleerd om met de computer om te gaan. Vanaf 10 uur tot 12 uur wordt u bijgespijkerd betreft uw Pc kennis en programma’s. Deelname hiervoor is gratis wanneer u zich aanmeld bij de huiskamer tijdens deze inloop. Op donderdag kan van 12 uur tot 13 worden geluncht voor € 2,50 per deelnemer. Opgave deelname kan geschieden wanneer u zich hiervoor aanmeld op die tijd. Elke vrijdag is vanaf 13 uur tot 16 uur de kunstschildergroep bezig met het schilderen en schetsen van eigen werk. Onder begeleiding van de lerares worden mooie kunstwerken gemaakt. Deelname is gratis.  Wilt u graag kennismaken met deze huiskamer? Dan mag u dagelijks op de koffie komen tijdens openingstijden van maandag tot vrijdag vanaf 10 uur tot 16 uur. Zondags vanaf 14 uur tot 17 uur.  

 

Powered by Blog Grabber