Bloemen Boetiek bestaat 1 jaar

Sinds november vorig jaar is het centrum van Hamont een bloemenzaak rijker. Liz Bolt opende er toen de deuren van de Bloemen Boetiek, een gezellige winkel vol bloemen (uiteraard) en heel wat leuke decoratieartikelen….Bloemen Boetiek bestaat 1 jaar

13-11-2015 10:53 – Ingezonden door Redactie

Sinds november vorig jaar is het centrum van Hamont een bloemenzaak rijker. Liz Bolt opende er toen de deuren van de Bloemen Boetiek, een gezellige winkel vol bloemen (uiteraard) en heel wat leuke decoratieartikelen. Om de 1ste verjaardag te vieren met haar klanten stunt Liz nu met leuke acties!

“Ik heb een erg goed eerste jaar achter de rug” vertelt Liz. “De klanten zijn blij dat ze nu ook in Hamont terecht kunnen voor o.a. een leuk bosje bloemen en bovendien zijn ze erg tevreden over de goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bloemen in de winkel komen allemaal rechtstreeks van de Nederlandse veiling, waardoor ik de versheid kan garanderen.” Om de 1ste verjaardag te vieren van de Bloemen Boetiek verwent Liz haar klanten met leuke acties. “Zo geven we maar liefst 20% korting op alle binnen- en buitenplanten en ligt er een leuke attentie klaar voor alle klanten.” Binnenkort zal de winkel trouwens ondergedompeld worden in de Kerstsfeer. Zo zullen er mooie bloemstukken voor de feestdagen te vinden zijn maar ook kerstdecoratie, wat niet enkel leuk is om te krijgen maar ook om te geven. En wat dacht u van een cadeaubon?

De Bloemen Boetiek is gelegen in de Stad 31 in Hamont. Ook leveren ze gratis aan huis. De winkel is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18 uur en op zaterdag doorlopend van 9.30 uur tot 17 uur. De Bloemen Boetiek is ook telefonisch te bereiken via tel. 0032 11 821597. De verjaardagsacties lopen tot eind november.

Powered by Blog Grabber