Boerenbruiloft CV de Roesdonkers

Boer Dennis van Wup van Frenske Ras en Boerin Cindy van Harry Appelmoes van Herman van Meyl hebben de eer aan te kondigen dat zij, bij gelegenheid van de boerenbruiloft op zaterdag 30 januari in het on-echt…Boerenbruiloft CV de Roesdonkers

29-01-2016 13:15 – Ingezonden door Redactie

Boer Dennis van Wup van Frenske Ras en Boerin Cindy van Harry Appelmoes van Herman van Meyl hebben de eer aan te kondigen dat zij, bij gelegenheid van de boerenbruiloft op zaterdag 30 januari in het on-echt met elkaar worden verbonden. Op feestelijke wijze zal het huwelijk worden voltrokken. Mede namens Prins Ralf, Prinses Saskia, Vorst Frank en Adjudant Willem nodigen zij u van harte uit aanwezig te zijn bij de bruiloft. Natuurlijk wordt er een heerlijk bruiloftsmaal geserveerd met krentenmik van Bakker de Jong en roggebrood met zult van Slagerij Jan en Marleen van Meijl.

De feestzaal bij Partycentrum Antoine is open vanaf 19.30 uur waarna de ceremonie zal plaatsvinden. Daarna zal er een receptie plaatsvinden om Dennis en Cindy te feliciteren waarna het feest kan losbarsten. U bent van harte welkom komende zaterdag!

Powered by Blog Grabber