Bonsaiavond Ju Sei Kai Hamont

In 1954 werd de afdeling Ziekenzorg Achel opgericht. Dit 60 jarig bestaan werd dit weekend gevierd. Bij een druk bijgewoonde dankviering, voorgegaan door EH Martin Hermans, proost Ziekenzorg Limburg, in…Bonsaiavond Ju Sei Kai Hamont

28-10-2014 13:01 – Ingezonden door Redactie

In 1954 werd de afdeling Ziekenzorg Achel opgericht. Dit 60 jarig bestaan werd dit weekend gevierd. Bij een druk bijgewoonde dankviering, voorgegaan door EH Martin Hermans, proost Ziekenzorg Limburg, in de parochiekerk  van Achel werd dit feest ingezet.

Aansluitend werd er feest gevierd in het Michielshof. Voorzitter Johan Huibers en Dhr Willy Peters, Ziekenzorg Limburg, opende de festiviteiten. Vier verdienstelijke kernleden werden in de bloementjes gezet en ontvingen een oorkonde voor hun inzet voor Ziekenzorg Achel. Dit waren Dora Breemans (28 jaar inzet), Maurice Noten ( 31 jaar inzet), Ida Rommes (39 jaar inzet) en Philomene Winters ( 47 jaar inzet). De 155 aanwezigen genoten verder van het optreden van de Cox brothers en van een heerlijk feestmaal . Hartelijk dank aan allen die bijdroegen tot 60 jaar engagement voor Ziekenzorg Achel in de gemeenschap!

Powered by Blog Grabber