BookCrossing bijeenkomst Huiskamer Schoot

Op zaterdag 12 maart vanaf 13 uur is er een speciale BookCrossing-middag. Dan kan er gezellig gekletst worden over titels, aanraders of juist afraders, en de reis die de boeken vanuit de Huiskamer maken. Want dat is de bedoeling van BookCrossing: boeken die op reis gaan. Op die middag kunnen ook boeken…BookCrossing bijeenkomst Huiskamer Schoot

14-03-2016 10:45 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 12 maart vanaf 13 uur is er een speciale BookCrossing-middag. Dan kan er gezellig gekletst worden over titels, aanraders of juist afraders, en de reis die de boeken vanuit de Huiskamer maken. Want dat is de bedoeling van BookCrossing: boeken die op reis gaan. Op die middag kunnen ook boeken gebracht worden, maar dit kan natuurlijk ook op andere tijden. Graag boeken die in goede (en schone) staat zijn, en geen doktersromannetjes of bouquetreeks. Kom gewoon eens een keer kijken en ervaar het zelf! De Huiskamer is gelegen in De Reinder, Grootschoterweg in Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber