Buuls Carnaval met ‘Ut get Beginne!’ in open lucht

Na het succes van vorig jaar organiseert carnavalsvereniging Buulder Buk ook dit jaar op woensdag 11-11 het openingsfeest ‘Ut get Beginne!’ in de openlucht, op het Capucijnerplein voor het gemeentehuis. De formule van vorig jaar bleek een schot in de roos en het zal dat ook niet verbazen dat deze opzet…Buuls Carnaval met ‘Ut get Beginne!’ in open lucht

21-10-2015 16:00 – Ingezonden door Redactie

Na het succes van vorig jaar organiseert carnavalsvereniging Buulder Buk ook dit jaar op woensdag 11-11 het openingsfeest ‘Ut get Beginne!’ in de openlucht, op het Capucijnerplein voor het gemeentehuis. De formule van vorig jaar bleek een schot in de roos en het zal dat ook niet verbazen dat deze opzet ook dit jaar weer garant zal staan voor een geweldig feest.

Nieuw dit jaar is extra aandacht voor de jeugd. Na de lichtstoet zal er een optrede zijn van Pimmie Darkness (bij de schoolgaande jeugd wellicht beter bekend als meester Pim uit Maarheeze). Pimmie Darkness neemt ons op carnavaleske wijze mee op wereldreis en doet daarbij diverse verre plaatsen aan. De Partyfriex maken ook deel uit van de line up. Dit duo verovert carnavalsminnend Nederland in rap tempo met hun opzwepende nummers en wat wellicht niet iedereen weet, één helft van Partyfriex komt uit ons eigen Buul. De line up wordt compleet gemaakt met Snollebollekes, de populairste party single en opkomende party artiest 2014, waarvan iedereen het liedje Vrouwkes wel zal kennen. De avond wordt door de beste party Dj van Nederland Dj Jerome ‘aan elkaar gedraaid’. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn aanwezig, dus carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen of gewoon carnavalsvierders, zorg dat jullie erbij zijn! Het feest begint om 19.11u op het Capucijnerplein voor het gemeentehuis en eindigt om 23.11u. De lichtjesstoet start vanaf grasveld de Boogurt om ca. 18.55u, verzamelen vanaf 18.30u.

Powered by Blog Grabber