Capella Novare zingt op Allerzielen Allicht

Op zaterdag 7 november vanaf 19 uur herdenkt de gemeenschap zijn overledenen op de algemene begraafplaats in Budel. Capella Novare zingt dan Latijnse gezangen die horen bij Allerzielen.Capella Novare zingt op Allerzielen Allicht

06-11-2015 13:05 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 7 november vanaf 19 uur herdenkt de gemeenschap zijn overledenen op de algemene begraafplaats in Budel. Capella Novare zingt dan Latijnse gezangen die horen bij Allerzielen. Deze gezangen zijn  betekenisvol voor mensen die geloven in het leven na de dood, maar kunnen ook betekenisvol zijn voor mensen de dit niet meer zo vanzelfsprekend vinden. Voor de een geeft het hoop en vertrouwen, voor de ander is het een manier om dichter bij hun overledenen te zijn. Voor iedereen bieden deze gezangen troost. Iedereen is van harte welkom om te luisteren naar de teksten die onze voorouders zongen om hun doden te gedenken.  Het koor zingt voor alle overledenen: Requiem aeternam dona eis; geef hen eeuwige rust.

Powered by Blog Grabber