Cheers! in De Smeltkroes

Op zaterdag 21 november om 14 uur is er weer een Ouderenvoorstelling in De Smeltkroes in Maarheeze. Cheers! is een trio dat u, in een gezellige ambiance, laat genieten van live muziek. Het genre is uiteenlopend…Cheers! in De Smeltkroes

20-11-2015 16:15 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 21 november om 14 uur is er weer een Ouderenvoorstelling in De Smeltkroes in Maarheeze. Cheers! is een trio dat u, in een gezellige ambiance, laat genieten van live muziek. Het genre is uiteenlopend van Engelstalige evergreens tot hedendaagse hits. Zangeres Manuela Kiggen uit Maarheeze brengt, met haar fantastische stem, veel bekende nummers op een heel eigen manier. Zij wordt daarbij ondersteund en begeleid door haar twee muzikale vrienden op piano en gitaar. Daarbij is er ook volop interactie met het publiek. Cheers! weet het publiek te boeien van het begin tot het einde.

Powered by Blog Grabber