Cinema in het zwembad!

Het subtropisch zwemparadijs Dommelslag organiseert tijdens de herfstvakantie een uniek concept: film kijken vanuit het zwembad op je opblaasbare matras. Op vrijdag 31 oktober worden, vanaf…Cinema in het zwembad!

28-10-2014 11:53 – Ingezonden door Redactie

Het subtropisch zwemparadijs Dommelslag organiseert tijdens de herfstvakantie een uniek concept: film kijken vanuit het zwembad op je opblaasbare matras. Op vrijdag 31 oktober worden, vanaf 18u00, in totaal 2 vertoningen ingepland. Voor de kids is er de bijzonder grappige animatiefilm ‘Shark Tale’, nadien volgt de klassieker ‘Jaws’.  Dat wordt sidderen en beven in het verwarmde bad op je opblaashaai of luchtmatras. 

“We brengen de cinema echt naar het zwembad” zegt centrummanager Bert Thijs “met een pauze met echte bioscoopsnacks en al”. Omdat het Halloween is die avond, maken we de voorstelling extra spannend.  Tijdens de herstvakantie is het reeds vroeg donker, waardoor de sfeer optimaal zal zijn voor dit originele event. Zelfs het zwemmersterras wordt helemaal aangekleed in Halloweenstijl: je kan er terecht voor popcorn, mini-hamburgers en verse pompoensoep tijdens de filmpauze of doorheen de dag tijdens je zwembadbezoek.  De andere baden zijn gewoon toegankelijk tot 21u30 met onderwaterverlichting in de latere uurtjes. 

We starten met een animatiefilm voor de kinderen om 18u00.  ‘Shark Tale’ vertelt het verhaal van Oscar, een arme vis, die graag rijk en beroemd zou worden. Hij beleeft heel wat dolle avonturen met al zijn onderwatervrienden en doet je brullen van plezier.  Om 20u00 start onze hoofdfilm ‘Jaws’. Deze echte klassieker zal je doen bibberen vanop je luchtmatras telkens wanneer de alomgekende witte haai op het witte doek verschijnt! 

De cinemakijkers kunnen hun eigen luchtmatras of opblaasbare zetel meebrengen om naar de film te kijken vanuit het zwembad. Er wordt een compressor voorzien zodat je makkelijk je opblaashaai kan opblazen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het zwembad extra verwarmd.  

De toegangsprijs voor dit evenement is de gewone toegangsprijs van het zwemparadijs. Kinderen onder de 4 jaar komen zelfs gratis zwemmen en kijken! Meer informatie op www.sr-dommelslag.be of op onze fanpagina op facebook.

Powered by Blog Grabber