Concerto Diverso voor een volle zaal

Afgelopen weekend organiseerde het Budels Gemengd Koor ‘Concerto Diverso’. Zowel zaterdagavond als zondagmiddag mocht B.G.K. haar programma brengen voor een volle zaal enthousiaste luisteraars.
Er was…Concerto Diverso voor een volle zaal

18-10-2015 14:45 – Ingezonden door Redactie

Vorig weekend organiseerde het Budels Gemengd Koor ‘Concerto Diverso’. Zowel zaterdagavond als zondagmiddag mocht B.G.K. haar programma brengen voor een volle zaal enthousiaste luisteraars.

Er was een heel afwisselend programma in diverse muziekstijlen. B.G.K. en haar combo heeft weer de mooiste noten gekraakt, het Grand ensemble van E.M.M. o.l.v. Koen Meusen heeft haar beste beentje voorgezet en de jeugdige solisten, Silke Geenen, Koen Vroemen en Maxime Beelen zongen de sterren van de hemel. Ook het optreden van violiste Silvia Roozen heeft veel indruk gemaakt! Dit alles aangevuld door de jongedames van Dance Vision o.l.v. Marléne Maas, die ook de choreografie van het koor voor haar rekening nam. Een dergelijk concert zou nooit tot stand kunnen komen zonder de inspirerende leiding van de dirigente van B.G.K.: Hilde Ubben, die met haar positieve instelling en haar vertrouwen het koor tot steeds betere prestaties weet te brengen. De bloemen, die Hilde en de solisten na afloop in ontvangst mochten nemen waren dan ook méér dan verdiend. B.G.K. wil iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van Concerto Diverso heel hartelijk bedanken, want een dergelijk concert ontstaat niet vanzelf. Maandenlange repetities zijn er aan vooraf gegaan en vooral achter de schermen wordt er veel werk verricht.  Maar ook een bedankje richting het publiek is op zijn plaats; bedankt alle mensen in de zaal! Door uw aanwezigheid en enthousiaste applaus raakten de mensen op de Bühne geïnspireerd! En mocht u Concerto Diverso gemist hebben: op zaterdagavond 12 december zal er weer een Kerstconcert gehouden worden in de Borgh. Draagt u het Budels Gemengd Koor een warm hart toe en bent u lid van de RABO bank, stem dan in de periode tussen 14 en 23 oktober op het Budels Gemengd Koor tijdens de actie “RABO bank Samen Sterker”.

Powered by Blog Grabber