Cursus persoonlijke effectiviteit bij Bibliocenter

Op 4 november start bij Bibliocenter Weert de vierdelige cursus “Persoonlijke effectiviteit”. Door toepassing van mindmappen, sneller leren lezen, geheugentraining en timemanagement leer je je effectiviteit vergroten, meer rust te creëren en stress te verminderen. De workshops zijn op 4,11,18 en 25 november…Cursus persoonlijke effectiviteit bij Bibliocenter

29-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op 4 november start bij Bibliocenter Weert de vierdelige cursus “Persoonlijke effectiviteit”. Door toepassing van mindmappen, sneller leren lezen, geheugentraining en timemanagement leer je je effectiviteit vergroten, meer rust te creëren en stress te verminderen. De workshops zijn op 4,11,18 en 25 november van 19.30 tot 22.00 uur bij Bibliocenter Weert Wilhelminasingel 250. Ze worden gegeven door Competenza. Meer informatie en aanmelden op www.bibliocenter.nl. Bibliotheekleden krijgen extra korting bij deelname. In onze hectische maatschappij worden we vaak afgeleid door de grote hoeveelheid informatie die dagelijks op ons afkomt. In de cursus leer je je aandacht te richten op de dingen die je wilt bereiken.

Mindmappen 4 november In de workshop Mindmappen training leer je een grote hoeveelheid informatie snel, goed en effectief te ordenen. Mindmappen is ook geschikt voor mensen met dyslexie. 

Sneller leren lezen 11 november

Niet alleen sneller leren lezen, ook hoofd- en bijzaken leren scheiden en doeltreffender en sneller tot de kern van de zaak doordringen.

Geheugentechnieken 18 november

Hoe breng je er meer structuur in aan, zodat je geheugen je minder vaak in de steek laat?

Timemanagement 25 november

Leer een betere planning maken en beter omgaan met tijd, ook als je van nature niet zo’n gestructureerd mens bent.

Powered by Blog Grabber