Dag van de Mantelzorg

Jaarlijks wil de Gemeente Cranendonck haar waardering laten blijken voor het werk van alle mantelzorgers in de gemeente. Daarom organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck op vrijdag 14 november de Dag van de Mantelzorg. De dag wordt gehouden in De Smeltkroes in Maarheeze en duurt van 9:30 uur tot…Dag van de Mantelzorg

29-10-2014 12:13 – Ingezonden door Redactie

Jaarlijks wil de Gemeente Cranendonck haar waardering laten blijken voor het werk van alle mantelzorgers in de gemeente. Daarom organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck op vrijdag 14 november de Dag van de Mantelzorg. De dag wordt gehouden in De Smeltkroes in Maarheeze en duurt van 9:30 uur tot 13:30 uur.  

Na ontvangst met koffie/thee wordt de dag door de wethouder geopend. Vervolgens kunnen de deelnemers aan een drietal workshop meedoen. De workshops zijn: “sieraden maken”, “ervaar de kracht van jouw hart” en “internet en mantelzorg”.  Na afloop is er een lunch, inclusief een uitgebreid thee-buffet. Aanmelden kan via www.paladijn-welzijn.nl  of via franktoonen@paladijn-welzijn.nl.  Bellen kan ook naar 0031 6 33183561.

Powered by Blog Grabber