Dag van de Ouderen Budel-Schoot

Als laatste in de rij van Ouderen uit Cranendonck hebben de Ook de senioren van Budel-Schoot hebben hun Dag van de Ouderen gevierd, samen met de ouderen uit Budel, Gastel en Dorplein.Dag van de Ouderen Budel-Schoot

27-10-2014 17:08 – Ingezonden door Redactie

Als laatste in de rij van Ouderen uit Cranendonck hebben de Ook de senioren van Budel-Schoot hebben hun Dag van de Ouderen gevierd, samen met de ouderen uit Budel, Gastel en Dorplein. De middag werd gestart met een Heilige Mis in de Reinder, opgedragen door E.H. pastoor Cornelissen en muzikaal bijgestaan door de kerkkoren van Schoot en Dorplein. Daarna genoten de 160 aanwezigen van koffie en vlaai. Er was tevens muziek van het trio We Mele, wat voor heel wat gezelligheid zorgde. Het was een geslaagde namiddag.

Powered by Blog Grabber