Dames Sporting NELO in Nederlandse competitie

Terwijl de handbal-mannen van Sporting Nelo geen gebrek hebben aan (Belgische) tegenstanders, is dit bij de dames wel wat anders. Met slechts een handvol Limburgse ploegen, zou het aantal te spelen wedstrijden…Dames Sporting NELO in Nederlandse competitie

17-10-2014 10:34 – Ingezonden door Redactie

Terwijl de handbal-mannen van Sporting Nelo geen gebrek hebben aan (Belgische) tegenstanders, is dit bij de dames wel wat anders. Met slechts een handvol Limburgse ploegen, zou het aantal te spelen wedstrijden wel heel beperkt zijn. Om die reden schreven zij zich in voor de Nederlandse competitie, en dit in de poule Zuid-Oost. Verre verplaatsingen staan dus ook op het menu, maar als dit leuke wedstrijden oplevert, liefst nog met winst, dan nemen de dames en hun supporters er dit graag bij. De dames van de B-jeugd hebben alvast een vliegende start genomen, want na de zege vorige week tegen Tegelen (bij Venlo), moest dit weekend ook Leudal (uit Horn, bij Roermond) er aan geloven. En zo staan de dames aan de leiding in de … Nederlandse competitie.

Foto Marc Faes

Powered by Blog Grabber