Davidsfonds naar De Groote Oorlog rond de Kluis

De werkgroep De Groote Oorlog startte in 2014 een vijfjarig tentoonstellingsproject rond WO I aan de Achelse Kluis; de tentoonstelling die dit jaar vanaf begin juli van start ging, heeft als thema de doodendraad….Davidsfonds naar De Groote Oorlog rond de Kluis

02-11-2015 11:45 – Ingezonden door Redactie

De werkgroep De Groote Oorlog startte in 2014 een vijfjarig tentoonstellingsproject rond WO I aan de Achelse Kluis; de tentoonstelling die dit jaar vanaf begin juli van start ging, heeft als thema de doodendraad. In deze tentoonstelling wordt het verhaal gebracht van de elektrische draadversperring, de aanleiding, de technische uitvoering en vooral de uitzonderlijke situatie aan de Achelse Kluis. Davidsfonds Hamont organiseert een exclusieve rondleiding o.l.v. Luc Van de Sijpe op woensdag 11 november 2015 om 14 uur. Deelname bedraagt 5 € inclusief rondleiding en drankje. De plaatsen zijn beperkt. Daarom is inschrijven noodzakelijk bij één van de bestuursleden of per mail davidsfonds-hamont@telenet.be

Powered by Blog Grabber