De Fit & Slank methode

Met Fit & Slank krijg je meer inzicht in je voedingsgewoonten. Je leert wat vitale en fatale voeding is en je krijgt hulp bij het verbeteren van je eetpatroon en je leefstijl. Dus geen pillen, poeders of weekmenu’s.De Fit & Slank methode

20-10-2014 11:22 – Ingezonden door Redactie

Met Fit & Slank krijg je meer inzicht in je voedingsgewoonten. Je leert wat vitale en fatale voeding is en je krijgt hulp bij het verbeteren van je eetpatroon en je leefstijl. Dus geen pillen, poeders of weekmenu’s. Eenvoud maakt de Fit & Slank-methode krachtig en succesvol. Je ontwikkelt een gezond en bewust eetpatroon, waarbij je zelf je keuzes maakt en leert je eigen verantwoordelijkheden te nemen. Als hulpmiddel werkt Fit & Slank met ‘De Regel Van 3’ en ‘De 7 Afspraken’.

De gewichtsconsulenten van Fit & Slank zijn gediplomeerd en aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). De kosten voor Persoonlijke Coaching en Cursussen komen hiermee in aanmerking voor vergoeding door veel Zorgverzekeraars (tot wel €1000 per jaar).

Wil jij ook Fit & Slank de feestdagen in?
Vanaf 28 oktober start Christel Postuma haar nieuwe cursussen van Fit & Slank: 
Budel – dinsdagavond 28 oktober 19:00 uur 
Valkenswaard – woensdagavond 29 oktober 18.45 uur  
Start met Personal Coaching op elk gewenst moment!

 De eerste inschrijvingen zijn binnen dus twijfel niet te lang en schrijf je in voor die locatie bij jou in de buurt of daar waar jouw voorkeur ligt. Voor inschrijven en/of meer informatie kijk je op www.mijn-maatje.nl of bel 06-506 26 613.

Powered by Blog Grabber