De Mattheus Passie in De Hofnar

De klassieke ‘Matthäus Passion’ van Johann Sebastian Bach wordt in een eigentijdse klassieke muziek / tango-setting door Tango Extremo gespeeld. Acteur Peter Faber heeft de rol van Evangelist die de hertaling…De Mattheus Passie in De Hofnar

27-02-2016 11:45 – Ingezonden door Redactie

De klassieke ‘Matthäus Passion’ van Johann Sebastian Bach wordt in een eigentijdse klassieke muziek / tango-setting door Tango Extremo gespeeld. Acteur Peter Faber heeft de rol van Evangelist die de hertaling van theatermaker Jan Rot van het lijdens- en sterfverhaal ten gehore brengt. De populaire zangeres Pearl Jozefzoon zal verschillende recitatieven en aria’s voor haar rekening nemen. Jozefzoon is vooral bekend van het eerste seizoen van ‘The Voice of Holland’ en als winnares van het televisieprogramma ‘Matthäus Masterclass’. Job Hubatka soleerde eerder in opera’s van Salieri, Donizetti en Rossini in binnen- en buitenland. Naast klassiek en barok heeft ook de hedendaagse muziek zijn grote interesse. Verder soleert hij regelmatig in de bekende en minder bekende oratoria. 

De Mattheus Passie is op donderdag 24 maart om 20.15 uur te zien in De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor de voorstellingen kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30 u – 18.00 u, za 15.00 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via (040)2074020.

’t Hofgezelschap

Met ingang van theaterseizoen 2015-2016 heeft De Hofnar speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers een nieuw initiatief in het leven geroepen. Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een theatervoorstelling wil bezoeken. Als lid van ‘t Hofgezelschap gaat u voortaan samen naar theater en dat is toch veel leuker dan alleen! Het is geheel gratis! Het inschrijfformulier kunt u online invullen of aan de kaartverkoopbalie.

 

Powered by Blog Grabber