De Minions in Cinemaatjes

Op woensdag 4 november om 14 uur draait de film ‘De Minions’ in cinema Walburg. De film is Nederlands gesproken.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer…De Minions in Cinemaatjes

26-10-2015 12:00 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 4 november om 14 uur draait de film ‘De Minions’ in cinema Walburg. De film is Nederlands gesproken.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ’60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions. De inkom bedraagt 5 euro, leden van de gezinsbond met lidkaart betalen slechts 3 euro. Drank en chips zijn te verkrijgen voor  aanvang van de film. Een organisatie van gezinsbond Hamont.

Powered by Blog Grabber