Debuut Ruud Vonken op hele marathon

Na een lange periode van voorbereiding met vele kilometers begon Ruud afgelopen zondag aan zijn eerste marathon ( 42,2 km.) in Eindhoven.Debuut Ruud Vonken op hele marathon

17-10-2014 11:14 – Ingezonden door Redactie

Na een lange periode van voorbereiding met vele kilometers begon Ruud afgelopen zondag aan zijn eerste marathon ( 42,2 km.) in Eindhoven. Tot de 30 kilometer ging alles volgens wens maar daarna raakte de energie langzaam op. Ondanks deze tegenslag slaagde Ruud er in een redelijk tempo vast te houden en te finishen in een tijd van 3 uur, 54 min. en 12 sec. Met deze tijd op zijn eerste marathon kon hij met tevredenheid terugzien. De ander Bergrunners kozen voor de halve marathon. Annemie v Seggelen en Johan van Vlierden gaven elkaar weinig toe. Annemie klokte 1.46.26 min. en Johan ging in 1.46.50 min. over de finish. Hans v Vlierden had geen goede dag deze zondag en liep een tijd van 1.53.37 min. Carla Beerten liep met de bedrijvenloop mee op deze afstand: 2.04.02 min. Richel Keijsers liep nog de City Run van 5 kilometer mee en deze voltooide hij in 23.02 min.

Voor alle wandelliefhebbers: in de maand november is er geen wandeling op de tweede zondag van de maand. Op zondag 14 december vertrekt de wandeling weer bij de Katteput en de Kerst/winterwandeling is op zondag 28 december met afstanden van 10 en 20 kilometer met als startpunt manege De Auw Meulen.  Voor meer info: www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 495 492030.  

Foto:  Ruud Vonken na de finish

Powered by Blog Grabber