DSP ’t Buuls Trefpunt

In de komende maand veel activiteiten tijdens 1-jarig bestaan ’t Buuls Trefpunt in de Borgh in Budel.DSP ’t Buuls Trefpunt

04-11-2014 16:24 – Ingezonden door Redactie

In de komende maand veel activiteiten tijdens 1-jarig bestaan ’t Buuls Trefpunt in de Borgh in Budel. 

Op 5 en 8 november organiseren we introductiebijeenkomsten 5-ball. Een nieuw biljartspel voor jong en oud, man en vrouw. De bijeenkomst op 5 november is van 19.00u tot 21.00u, de bijeenkomst op 8 november van 10.00u tot 12.00u in de foyer van De Borgh. Aanmelden kan tot 3 november. 

Op 9 november organiseren we een muzikale middag. Shantykoor “Aan Paol 60” uit Nederweert komt zingen over het leven aan boord van de schepen die in het verleden de verre wereldzeeen bevoeren. U bent welkom vanaf 14.00u en het koor begint om 14.30u met haar optreden. Kaartjes kosten €5,00 incl. 2 consumpties en een stukje vlaai en zijn te koop tot en met 3 november.

Op 20 november verzorgt Zuidzorg een informatiebijeenkomst van 10.30u tot 12.00u over “Rouwverweving”. Rouwverwerking is een meer bekende term, maar het blijkt dat dit niet een periode is die je afsluit, maar dat je het verlies verweeft in je leven waarbij het soms meer aanwezig is dan op andere momenten. Aanmelden is niet noodzakelijk. 

Ook op 20 november verzorgt Drs. W. de Jager van het SJG uit Weert een lezing over “De overgang, een nieuwe fase in je leven”. Deze lezing vindt plaats van 19.30u tot 21.30u. Aanmelden voor deze activiteit kan tot 13 november.

Aanmelden of kaartjes reserveren kan tijdens de activiteiten van DSP ’t Buuls Trefpunt in de Borgh, iedere werkdag tussen 10.30u en 12.00u of via het contactformulier van de website www.buulstrefpunt.nl. Op de website vindt u ook meer informatie over de activiteiten.

Powered by Blog Grabber