Duiveltjes- en debutantjesdag

Traditiegetrouw organiseert KFC Hamont 99 ook deze herfst opnieuw een Duiveltjes- en Debutantjestornooi. Dit sportieve gebeuren vindt plaats op woensdag 11 november 2015 aanstaande. Alle teams met voetballertjes…Duiveltjes- en debutantjesdag

07-11-2015 08:39 – Ingezonden door Redactie

Traditiegetrouw organiseert KFC Hamont 99 ook deze herfst opnieuw een Duiveltjes- en Debutantjestornooi. Dit sportieve gebeuren vindt plaats op woensdag 11 november 2015 aanstaande. Alle teams met voetballertjes die geboren zijn tussen begin 2007 tot en met eind 2010 zullen vol overgave en enthousiast het beste van zich laten zien.

De wedstrijden vinden plaats op de terreinen van KFC Hamont 99 gelegen in de Bevrijdingsstraat te Hamont tussen 09.30 uur en 16.45 uur, waarbij elk team minimum drie wedstrijden speelt van 20 minuten. Omdat het plezier, de teamspirit en het sportieve plaatje op deze dag voorop staan wordt niet echt een rangschikking bijgehouden. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuk aandenken. De aanwezigheid van zoveel mogelijk supporters voor al dit aankomend talent zal dit evenement een extra positief tintje geven. Daarom nodigen duiveltjes en debutantjes iedereen van harte uit om hen die dag luidkeels aan te moedigen!

Powered by Blog Grabber