Erwtensoep in ‘t Buuls Zitje

Op woensdag 18 november wordt ere en erwtensoepmiddag georganiseerd in ‘t Buuls Zitje. Dit gaat door in de Huiskamer van Budel, in De Borgh, vanaf 12 uur. Iedereen is welkom. De kosten bedragen 2,50 euro,…Erwtensoep in ‘t Buuls Zitje

16-11-2015 16:00 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 18 november wordt ere en erwtensoepmiddag georganiseerd in ‘t Buuls Zitje. Dit gaat door in de Huiskamer van Budel, in De Borgh, vanaf 12 uur. Iedereen is welkom. De kosten bedragen 2,50 euro, excl. koffie. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Jacqueline Houben via houben001@hetnet.nl of op tel.nr.: 0031 495-492873 en 0031 6-40445570. De koffie en frisdrank is voor € 0,50 verkrijgbaar.

Ook worden wekelijks andere activiteiten in de Huiskamer georganiseerd. Zo is er op maandagmiddag ‘kleuren voor volwassenen’ van 13 uur tot 16 uur. Deelname is gratis. Ook kan op elke maandagmiddag  worden gekookt en om 17.30 uur volgt dan het diner om de zelfgemaakte gerechten te nuttigen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Jacqueline Houben via bovenstaande gegevens. De kosten hiervoor zijn €5 per deelnemer.

Dinsdagmorgen is er een PC inloop tussen 10 uur en 12 uur, waar u kennis kan opdoen van de pc en verschillende programma’s. Deelname is gratis wanneer u zich aanmeld bij de huiskamer tijdens deze inloop. Op donderdag kan van 12 uur tot 13 worden geluncht voor € 3 per deelnemer. Opgeven kan via Jacqueline.  Elke vrijdag is vanaf 13 uur tot 16 uur de schildergroep bezig met het schilderen en schetsen van eigen werk. Onder begeleiding van de lerares worden mooie kunstwerken gemaakt. Deelname is gratis.

Wilt u graag kennismaken met onze huiskamer dan mag u dagelijks op de koffie komen tijdens openingstijden van maandag tot vrijdag vanaf 10 uur tot 16 uur. Zondag vanaf 14 uur tot 16 uur. 

Sinds kort is er op vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur een groepje enthousiastelingen begonnen met schilderen en kleuren en tekenen in de huiskamer van Budel ,’t Buuls Zitje.

Omdat gastvrouw Kitty Arets zelf ook tekent en schildert en al meer dan 20 jaar ervaring hierin heeft, ontstond samen met een bezoekster het  leuke idee om een activiteit te organiseren zoals een schildergroepje. Deze activiteit is erg laagdrempelig met voorbedrukte kleien doeken en eenvoudige kleuren. Intussen zijn dus enkele fanatiekelingen elke vrijdag onder leiding van Kitty bezig met kwast en penseel. Er wordt nog steeds goed gebuurt en gelachen maar ook leuk gewerkt en de eerste schilderdoeken zijn al  af. En niet onverdienstelijk, mag gezegd worden. Alle materialen zijn nog gratis en zijn door iedereen te gebruiken. Dan hebben we het over doeken, boeken, kleurpotloden, verf, kwasten en tafelezels. Sommige schilders nemen liever hun eigen doek en verf mee, of hun eigen voorbeelden om te schilderen. Je kunt ook komen kleuren of tekenen, hiervoor zijn ook kleurboeken voor volwassenen aanwezig. ’t Buuls Zitje is gelegen in De Borgh in Budel.

Powered by Blog Grabber