Expositie Fotokring Riethoven

Op zaterdag 9 en zondag 10 januari is het zover, de expositie van fotokring Riethoven in gemeenschapshuis De Rietstek in Riethoven. Met de komst van de smartphone is de hoeveelheid foto’s in de wereld…Expositie Fotokring Riethoven

07-01-2016 10:13 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 9 en zondag 10 januari is het zover, de expositie van fotokring Riethoven in gemeenschapshuis De Rietstek in Riethoven. Met de komst van de smartphone is de hoeveelheid foto’s in de wereld exponentieel toegenomen. Iedereen maakt foto’s van alle denkbare aktiviteiten en gebeurtenissen en deelt die via de social media met iedereen die dat maar wil. De meeste foto’s zullen door een buitenstaander slechts vluchtig bekeken worden en weinig indruk maken.

De leden van de fotokring pretenderen andere foto’s te maken. Foto’s die langer bekeken kunnen worden en waarin je steeds meer ziet naarmate je langer kijkt. Laat de beelden op je inwerken en ontdek de diversiteit van de fotografen. Waar staat iemand voor: abstract of herkenbaar, kleur of zwart-wit, gearrangeerd of spontaan genomen, vervreemdend of realistisch, portretten of landschappen, gewoon mooi of confronterend?

Naast de vrije werken is er deze keer ook gekozen voor een thema waarin iedereen zich op eigen wijze heeft kunnen uitleven. Door middel van een rode draad worden deze werken met elkaar verbonden binnen het thema “ROOD”.

U bent welkom op zaterdag 9 januari tussen 13.00 en 17.00 uur en op zondag 10 januari tussen 11.00 en 17.00 uur in de Rietstek, Hennepstraat 6A, Riethoven. De officiële opening wordt op zaterdag om 14.00 uur verricht door Femke Zeijen-Leenders, die aan de hand van een beeldengroep een verbinding zal leggen met andere vormen van kunst.

Powered by Blog Grabber