Extra kaarten tonpratersavond

Aanstaande zaterdag om 20 uur vindt in De Smeltkroes in Maarheeze de traditionele tonpratersavond plaats. De kaartverkoop gaat zo hard, dat CV De Muuzevangers heeft besloten extra kaarten beschikbaar te…Extra kaarten tonpratersavond

22-10-2015 15:47 – Ingezonden door Redactie

Aanstaande zaterdag om 20 uur vindt in De Smeltkroes in Maarheeze de traditionele tonpratersavond plaats. De kaartverkoop gaat zo hard, dat CV De Muuzevangers heeft besloten extra kaarten beschikbaar te stellen. Dus wilt u er nog bij zijn? Aan de bar van De Smeltkroes kunt u de laatste kaarten kopen voor € 12,50. Maar op=op!

Rob van Elst staat altijd garant voor een stevige buut, zoals hij al eerder in Maarheeze liet zien. Boy Jansen (foto), de Cranendoncker die afgelopen jaar naam maakte met zijn buut als Prinses Beatrix, heeft bewezen het niveau in Maarheeze aan te kunnen. Dat geldt zeker ook voor Berry Knapen en Andy Marcelissen. Zij werden beiden al 6x Brabants Kampioen en vormen samen de top 2 aller tijden van dit toernooi. Alsof dit nog niet genoeg is, maakt Hans Eijkemans het programma compleet. Hij stond 13 keer in de finale van het Brabants Kampioenschap en wist eenmaal de 1e plaats te behalen. Met deze buut komt hij naar De Smeltkroes dit jaar. Voor de sfeer voor, tijdens en na de tonpratersavond is Play it again Sam (PIAS) uit Eindhoven weer in de hoogste staat van paraatheid. Zij maakten vorig jaar hun Maarheezer debuut en dat beviel van beide kanten zo goed, dat de afspraak voor 2015 al dezelfde avond werd gemaakt.

 

Powered by Blog Grabber