Familie Kazàn speelt open kaart

De familie Kazàn is al jarenlang een begrip in de wereld van magie en illusie. Op zondag 18 oktober om 14:30 uur oktober komen Hans en zijn zoon Steven Kazàn met hun familieshow naar het Munttheater in…Familie Kazàn speelt open kaart

16-10-2015 12:54 – Ingezonden door Redactie

De familie Kazàn is al jarenlang een begrip in de wereld van magie en illusie. Op zondag 18 oktober om 14:30 uur oktober komen Hans en zijn zoon Steven Kazàn met hun familieshow naar het Munttheater in Weert. In deze show spelen zij open kaart met het publiek… En verklappen het geheim achter hun goocheltrucs.  

Hans Kazàn werd geboren als Hans Mulder. Sinds hij op zijn negende levensjaar een goocheldoos kreeg is Hans al bezig met magie. In 1973 won hij op het wereldkampioenschap goochelen in Parijs de derde plaats. Door zijn optreden vanaf 1976 voor de Nederlandse televisie werd hij populair: eerst als goochelaar in het programma ‘Ren je Rot’ en later met eigen goochelshows bij de TROS, waar hij ook optrad als quizmaster in ‘Prijzenslag’. Inmiddels telt de familie Kazàn meer bekende familieleden, de broers Oscar en Renzo vormen samen met Mara het illusionisten trio ‘Magic Unlimited’ en Steven Kazàn is een komiek. In de eerste helft van de show vind er een hilarische en magische confrontatie plaats tussen vader en zoon Kazàn. Hans Kazàn laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl komiek Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. 

Na de pauze speelt de familie Kazàn open kaart met het publiek. ‘Hoe kan dat nou?!’ dat is een van de meest gestelde vragen aan Hans. Hij zal trucs van voor de pauze, tot in detail uitleggen. U zult achter geheimen komen die u normaal niet te weten komt. Dus jonge goochelaars en illusionisten opgelet! Hans & Steven Kazàn zijn op zondag 18 oktober om 14:30 uur te zien in het Munttheater met hun show ‘Open kaart’.

Kijk voor meer informatie, trailers en kaarten op www.munttheater.nl

 

Powered by Blog Grabber