FC Cranendonck verliest wederom

FC Cranendonck startte niet goed aan deze wedstrijd. De eerste 15 minuten waren volledig voor Brevendia en het was aan doelman Tom van Happen te danken dat er nog steeds een 0-0 stand op het scorebord…FC Cranendonck verliest wederom

02-11-2015 11:03 – Ingezonden door Redactie

FC Cranendonck startte niet goed aan deze wedstrijd. De eerste 15 minuten waren volledig voor Brevendia en het was aan doelman Tom van Happen te danken dat er nog steeds een 0-0 stand op het scorebord stond. De allereerste keer dat FC Cranendonck over de middenlijn kwam was ook meteen raak. Een perfecte lange bal in de diepte van Sam Cummins zette Klaas van de Wildenberg vrij voor de Brevendia doelman. Met een bekeken lob over de uitkomende Brevendia doelman zette Klaas FC Crandonck geheel tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. Hierna kantelde de wedstrijd en werd FC Cranendonck steeds sterker. FC Cranendonck bepaalde het spelbeeld, zonder echter tot grote kansen te komen. Helaas voor Cranendonck kwam Brevendia diep in blessuretijd nog langszij. Een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot werd van richting veranderd en daarmee was doelman Tom van Happen kansloos en belandde de bal tegen de touwen, 1-1. Snel hierna blies de scheidsrechter het rustsignaal. Na de pauze zagen we een heel ander spelbeeld. Brevendia begon weer goed aan de wedstrijd en ging steeds meer het spelbeeld bepalen. FC Cranendonck kon hier bar weinig tegenover zetten en moest zich hoofdzakelijk bezig houden met verdedigen, al zorgden de snelle counters toch nog voor het nodige gevaar. In de 80ste minuut werd de wedstrijd door een omstreden beslissing van de scheidsrechter toch nog beslist in het voordeel van Brevendia. In een luchtduel en het nodige duwwerk raakte de bal geheel ongelukkig een FC Cranendonck hand en gaf de scheidsrechter een dubieuze penalty. Deze werd dankbaar door Brevendia aanvaard en succesvol binnengeschoten, 1-2. Dit was net het duwtje wat Brevendia nodig had om de wedstrijd te doen winnen. In de allerlaatste minuut viel er nog een doelpunt voor Brevendia. Een snelle counter over rechts werd laag voorgegeven en door de spits tegen de touwen geduwd, 1-3. Uiteindelijk was de overwinning voor Brevendia terecht en bleef FC Cranendonck met lege handen achter.

Foto Hennie Roosen

Pupil van de week
Pupil van de week Sten Groenen. Wedstrijd FC Cranendonck- Brevendia met man van de wedstrijd Klaas van den Wildenberg.

 

Powered by Blog Grabber