FC Cranendonck wint met duidelijke cijfers

FC Cranendonck startte tegen het hoger gerangschikte Stevensweert zeer overtuigend. Vanaf de allereerste minuten werd het initiatief gepakt en dat resulteerde al meteen na 9 minuten in de eerste van de…FC Cranendonck wint met duidelijke cijfers

20-11-2015 13:30 – Ingezonden door Redactie

FC Cranendonck startte tegen het hoger gerangschikte Stevensweert zeer overtuigend. Vanaf de allereerste minuten werd het initiatief gepakt en dat resulteerde al meteen na 9 minuten in de eerste van de vele kansen die het vanmiddag zou krijgen. Een goed lopende aanval over rechts, waar Stan van Cranenbroek goed de achterlijn kon halen. Zijn voorzet kon echter net niet door Roel van Geldorp worden afgewerkt. Enkele minuten later een zelfde spelsituatie, alleen nu was het Guus Teunissen die over rechts kon doorbreken. Zijn voorzet werd door Roel van Geldorp goed ingeschoten, maar nu kon de keeper van Stevensweert de bal keren. En zo kwam FC Cranendonck er voor rust diverse keren goed door. Stevensweert kon hier maar sporadisch iets tegenover zetten, middels enkele counters. Maar deze werden door de solide achterhoede van FC Cranendonck telkens goed gepareerd. In de 44ste minuut was het dan toch eindelijk raak. Alweer kon er over rechts goed de achterlijn worden bereikt. Ditmaal was het Marijn Mommers die vanaf de achterlijn een perfecte voorzet gaf, waar Klaas van de Wildenberg met een mooie kopbal de 1-0 ruststand kon binnenkoppen. Direct na de pauze werd Stevensweert volledig overrompeld. Binnen 1 minuut lag de 2-0 al tegen de touwen. Een goede actie van Roel van Geldorp in het 16 meter gebied werd afgesloten met een lage voorzet, waar Stan van Cranenbroek makkelijk de bal tegen de touwen kon lopen en de 2-0 was een feit. Waar het de eerste helft vooral over rechts steeds gevaarlijk werd, daar werd de 2de helft vooral de linkerkant gezocht. In de 54ste minuut zagen we een mooie steekbal op Driek van de Vorst op links, die de bal vanaf de achterlijn terug kon leggen op de inkomende Stan van Cranenbroek. Met een bekeken plaatsbal werd de 3-0 gescoord.  En nog geen minuut later werd slordig uitverdedigen bij Stevensweert resoluut door Stan van Cranenbroek afgestraft. Daarmee maakte Stan binnen 10 minuten een puntgave hattrick en zagen we de 4-0 op het scorebord verschijnen. Hierna kon FC Cranendonck volop combineren en nog diverse kansen creëeren, maar toen de goed leidende scheidsrechter Sluiszen het eindsignaal blies bleef de stand toch op een 4-0 steken.

Stan van Cranenbroek scoort de 4 – 0

Pupil vd week Sjors Rooijakkers samen met speler Jens Abrahams

Very zet goed door waarna Loes netjes de bal in het doel scoort.

Powered by Blog Grabber