Geslaagde FairPlaydag

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse FairPlaydag weer plaats voor de jeugdleden van Rood-Wit `67. Het goede weer en de hoge opkomst zorgden ervoor dat we terug kunnen kijken op een geslaagde dag!Geslaagde FairPlaydag

30-10-2015 16:36 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse FairPlaydag weer plaats voor de jeugdleden van Rood-Wit `67. Het goede weer en de hoge opkomst zorgden ervoor dat we terug kunnen kijken op een geslaagde dag!

Wie de uiteindelijke winnaar is, is bij de FairPlaydag niet van belang; samen plezier maken staat deze dag voorop. Gestoken in speciaal voor deze dag ontworpen shirts, gesponsord door van Deurzen Heftrucks en de K-side, zijn de spelers (verdeeld in 10 teams) gedurende de dag met elkaar de strijd aan gegaan. Dit deden zij onder andere bij het boardingvoetbal, voetvolley en 1-tegen-1. Tegen het middaguur was het tijd voor de hoognodige arbeidsvitamine in de vorm van een frietje en een frikadel. Vervolgens werden de spellen hervat tot 14 uur. Na een snoepzak en medaille in ontvangst te hebben genomen, ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.

Powered by Blog Grabber