Gewonde bij ongeluk met drie auto’s in Budel

Op de Grensweg in Budel is woensdag omstreeks 13.10 uur een ongeluk gebeurd waarbij drie auto’s betrokken waren. Daarbij is een vrouw gewond geraakt. Ze had rugklachten en is onderzocht door het ambulance-personeel.Gewonde bij ongeluk met drie auto’s in Budel

21-10-2015 19:51 – Ingezonden door Redactie

Op de Grensweg in Budel is woensdag omstreeks 13.10 uur een ongeluk gebeurd waarbij drie auto’s betrokken waren. Daarbij is een vrouw gewond geraakt. Ze had rugklachten en is onderzocht door het ambulance-personeel. Haar verwondingen leken mee te vallen. Ze hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval zijn drie auto’s behoorlijk beschadigd geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De drie auto’s botsten op elkaar (kop-staart) bij de wegversmalling die er korte tijd geleden is aangelegd. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, evenals één ambulance en één berger. De politie heeft geassisteerd bij de administratieve afwikkeling en leidde het verkeer om de voertuigen heen. De agenten hebben bemiddeld tussen de bestuurders. De berger heeft daarna één voertuig afgesleept. De nieuwe verkeerssituatie levert regelmatig gevaarlijke situaties op volgens omwonenden, die zeggen dat er vaker ongevallen met blikschade plaats vinden. Het verkeer op de drukke doorgaande weg tussen Budel (NL) en Hamont Achel (BE) ondervond enige tijd hinder door het ongeval. Foto’s Hammie

 

Powered by Blog Grabber