Gouden Bruiloft Coenen-Vrolix

In Neerpelt vierden Jean Coenen en Godelieve Vrolix 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel woont in de Hoekstraat.Gouden Bruiloft Coenen-Vrolix

16-11-2015 11:13 – Ingezonden door Redactie

In Neerpelt vierden Jean Coenen en Godelieve Vrolix 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel woont in de Hoekstraat. Jean groeide op in Neerpelt en vond zijn ware liefde te Sint-Huibrechts-Lille waar ze op 8 november 1965 trouwden. Godelieve werkte eerst in een koekenbakkerij en daarna werd ze schoonmaakster in het rusthuis. Jean werkte bij Overpelt-fabriek. Eerst in de gereedschapsmakerij, daarna in de smidse. Jean is secretaris van OKRA en Godelieve is lid van de Neerpeltse seniorenraad. Daarnaast draagt Jean ook nog zijn steentje bij tijdens de diensten in de Sint-Niklaaskerk. Ze hebben één dochter. 

Van harte proficiat!

Powered by Blog Grabber