Gratis appeltaart voor alle lezers!

HAC Weekblad bestaat 5 jaar en dat vieren we samen met onze lezers! En wat past er beter bij een verjaardag dan een heerlijk stukje taart?Gratis appeltaart voor alle lezers!

03-11-2014 13:32 – Ingezonden door Redactie

HAC Weekblad bestaat 5 jaar en dat vieren we samen met onze lezers! En wat past er beter bij een verjaardag dan een heerlijk stukje taart? 

Daarom geeft het HAC Weekblad in samenwerking met Eetcafé De Bonte Os een heerlijk stuk appeltaart weg aan iedereen! Wat moet je doen? Simpel, knip de bon uit het HAC Weekblad uit en lever hem tot en met maandag 3 november in bij De Bonte Os, in het centrum van Budel (Dr. Anton Mathijsenstraat). Daar krijg je dan een heerlijk stukje appeltaart geserveerd! Dus ga, geniet en vier samen de verjaardag van het HAC Weekblad! Het kan alleen vandaag nog!

Powered by Blog Grabber