Gratis boeken in de Huiskamer

Bent u al bekend met ons BookCrossing-project? In onze Huiskamer staat, meteen bij binnenkomst, een kast waarop vele boeken staan en liggen: dit zijn de boeken voor BookCrossing. Het zijn boeken in allerlei…Gratis boeken in de Huiskamer

17-10-2014 15:04 – Ingezonden door Redactie

Bent u al bekend met ons BookCrossing-project? In onze Huiskamer staat, meteen bij binnenkomst, een kast waarop vele boeken staan en liggen: dit zijn de boeken voor BookCrossing. Het zijn boeken in allerlei genres: streekromans, romantiek, historische romans, thrillers, waargebeurde verhalen. voor elk wat wils dus. En het mooie is: u kunt zo’n boek gratis meenemen. Na lezing hoeft het niet terug naar de Huiskamer; juist niet! De bedoeling is dat het boek weer verder op reis gaat. Geef het gewoon door aan een vriend of vriendin, laat het achter in de trein of op een andere plek waar veel mensen komen. Schrijf eventueel een berichtje op de site van BookCrossing (dit mag anoniem), zodat wij kunnen volgen wat voor avonturen het boek allemaal beleeft na zijn vertrek uit de Huiskamer! Loop snel eens binnen, want er zijn weer veel nieuwe boeken bij gekomen. En weg is weg!  

Voor degenen die het nog niet wisten: de Huiskamer bevindt zich in gemeenschapsgebouw de Reinder in Budel-Schoot; bij binnenkomst direct rechtsaf. Onze gastheren en gastvrouwen staan dagelijks van 10.00-16.00 uur en in de weekenden van 13.00-16.00 uur voor u klaar. Zit u thuis en zou u graag naar de Huiskamer willen komen, maar bent u slecht ter been, dan kunt u contact opnemen met de volgende personen om u naar de Huiskamer te laten brengen: Frans 494753/06-3045.7248; Sjef 491563; Harrie 491462/06-5125.1510. 

En houdt u niet van lezen, dan is er nog veel meer te doen in de Huiskamer. Zoals het kaarten op maandagmiddag en de spellen op de dinsdagmiddag. Eens in de 14 dagen komt het Rode Kruis handwerken en natuurlijk kunt u elke vrijdagochtend aanschuiven bij het ontspannende tekenen, kleuren en zentanglen. Natuurlijk kunt u ook gewoon komen kijken en een kopje koffie of thee drinken; niets is verplicht! 

Als u dit stukje leest is het sleutelhanger- en boekenleggerknutselen al achter de rug, maar er staan weer nieuwe, leuke knutselactiviteiten op de planning. Vergeet ook niet de volgende Tea Party op 29 oktober; u kunt zich daar nu al voor inschrijven. Kosten 5 euro. Ook voor de volgende Brunch-op-Schoot, op 9 november, kunt u zich al aanmelden. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro. Wees er snel bij en mis het niet! Tot ziens in de Huiskamer! Loop gewoon eens binnen. U kunt ons ook vinden op Facebook: deze pagina wordt meerdere keren per week aangevuld met nieuwe informatie en foto’s. Kijk ook eens op www.sterkschoot.nl.  

 

Powered by Blog Grabber