Griezelig sprookjesbos

De bossen van Budel-Dorplein veranderden afgelopen zaterdag 31 oktober in een misleidend ‘sprookjesbos’. Ze vormden het decor van de jaarlijkse Griezeltocht georganiseerd door de Ouderraad van Basisschool…Griezelig sprookjesbos

07-11-2015 13:35 – Ingezonden door Redactie

De bossen van Budel-Dorplein veranderden afgelopen zaterdag 31 oktober in een misleidend ‘sprookjesbos’. Ze vormden het decor van de jaarlijkse Griezeltocht georganiseerd door de Ouderraad van Basisschool St. Andreas. De ruim vierhonderd deelnemers kregen dit jaar hele enge sprookjes voorgeschoteld.

Bebloede kabouters die zich gedroegen als kannibalen, aanvallende trollen en achtervolgende geitenkoppen: van alles zat er in het Dorpleinse ‘Sprookjesbos’. Het thema ‘Sprookjes’ was magnifiek en veelal prachtig uitgebeeld. Doornroosjes, De Sprookjesboom en de Indische waterlelies; ze werden allemaal verbeeld. Alleen zat er aan de sprookjes zaterdag geen goed eind…. Niets werd geschuwd om je de stuipen op het lijf te jagen. En dus werd er veelvuldig gehuild en gegild in de bossen wat de sfeer alleen maar versterkte. De uitvoering mag subliem worden genoemd. Er was door de deelnemers weer heel veel tijd in gestoken, dat zag je aan alles. In de Dorpleinse bossen is het nu weer echt sprookjesachtig…. 

Foto: Jack van Haperen

Powered by Blog Grabber