GVAC Witven Cross 16 november

Als onderdeel van de Kempische Crosscompetitie organiseert GVAC op zondag 16 november voor de tweede maal de „Witven Cross”. Op vakantiepark en strandbad „’t Witven” wordt een gevarieerd ook geheel met spikes te belopen parcours uitgezet. Dit parcours is een uitdaging voor iedere wedstrijdloper maar…GVAC Witven Cross 16 november

25-10-2014 15:55 – Ingezonden door Redactie

Als onderdeel van de Kempische Crosscompetitie organiseert GVAC op zondag 16 november voor de tweede maal de „Witven Cross”. Op vakantiepark en strandbad „’t Witven” wordt een  gevarieerd ook geheel met spikes te belopen parcours uitgezet. Dit parcours is een uitdaging voor iedere wedstrijdloper maar ook voor de getrainde recreant of trimmer. Hoogte verschillen en het losse strand zand zullen het uiterste van de conditie vragen.  

Om 10.00 uur starten de recreantlopers/trimmers voor afstanden tot ongeveer 9 km. Voor alle deelnemers is op het parcours voldoende kleedruimte aanwezig. Na de recreanten/trimmers starten mannen en vrouwen senioren evenals de jongens en meisjes junioren op hun afstanden. Een volledig programma vindt u op de internet site van GVAC.nl – recreatief hardlopen/wedstrijden. Voorinschrijving voor deelnemers is tot

12 november mogelijk via “inschrijven.nl”, maar men kan zich ook inschrijven vanaf 9.00 uur op de wedstrijddag aan het parcours. Natuurlijk zijn supporters ook van harte welkom om de atleten aan te moedigen en is er aan het parcours een restaurant waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden. ’t Witven is gelegen aan de Runstraat 40 te Veldhoven.

Powered by Blog Grabber