HAC Weekblad editie 18 maart

HAC Weekblad van vrijdag 18 maart staat online. Deze week is de krant 40 pagina’s dik en wij brengen daarin onder meer het volgende:HAC Weekblad editie 18 maart

17-03-2016 11:24 – Ingezonden door Redactie

HAC Weekblad van vrijdag 18 maart staat online. Deze week is de krant 40 pagina’s dik en wij brengen daarin onder meer het volgende:

Voormalige Sint Josephschool wordt ‘Onze School’, Marswedstrijden in volle voorbereiding, Vlaams Minister Gatz bezocht Hamont, Boomfeestdag in Cranendonck, Evert schreef over St. Antonius, Bets Geven onderscheiden, Lentekriebels, EMM klaar voor derde Percussion in Theatre, Harmonicaspel in De Wielerbaan, Eerst Koffie, Brieven van Lezers, De Aandelen, Hanneke Frenken publiceert prentenboek, de cartoons, agenda, puzzels, sportnieuws, cultuur, HAC-jes en nog veel meer!

Klik hier om de krant online te lezen.

Powered by Blog Grabber