Halloween in Eynderhoof

Vrijdag 30 en zaterdagmiddag 31 oktober is het griezelen in openluchtmuseum Eynderhoof. Vanaf 16.30 uur vertrekken de eerste kinderen vanaf de poort van het museum om een spannende Halloween tocht te lopen door het museum.
Het zou leuk zijn als de kinderen verkleed naar het museum komen. Het museum…Halloween in Eynderhoof

27-10-2015 12:45 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 30 en zaterdagmiddag 31 oktober is het griezelen in openluchtmuseum Eynderhoof. Vanaf 16.30 uur vertrekken de eerste kinderen vanaf de poort van het museum om een spannende Halloween tocht te lopen door het museum.

Het zou leuk zijn als de kinderen verkleed naar het museum komen. Het museum wordt omgetoverd in de sfeer van Halloween. Pompoenen met gezichtjes, heksen, brandstapels en andere griezels komen de kinderen tijdens de tocht tegen. Hier en daar kunnen de kinderen spelletjes doen en op het einde krijgen ze allemaal een lekkere versnapering. De toegang voor deze spannende Halloween tocht door het museum is gratis en duurt tot ca 19.30 uur. Per keer kunnen maximaal 100 à 125 kinderen deelnemen. U vindt openluchtmuseum Eynderhoof Milderspaat1 te Nederweert-Eind. Voor meer info zie: www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber