Halloweentocht in Weert

Hou je van griezelen? Loop zaterdag 1 november mee met de spannende Halloweentocht door het centrum van Weert. Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste kinderen samen met hun ouders als eerste groep en om…Halloweentocht in Weert

16-10-2014 18:44 – Ingezonden door Redactie

Hou je van griezelen? Loop zaterdag 1 november mee met de spannende Halloweentocht door het centrum van Weert. Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste kinderen samen met hun ouders als eerste groep en om 22.00 uur vertrekt de laatste groep. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur en is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar tot teenagers van circa 18 jaar.

Scouting St. Maarten organiseert deze familievriendelijke speurtocht in het kader van Weert600. Er worden groepen gemaakt van tien á vijftien personen. De groepen vertrekken na elkaar en lopen een route die langs verschillende posten gaat waar ‘iets spannends’ gebeurt. De Halloweentocht wordt nog leuker wanneer je bent verkleed en geschminkt. Na afloop van de tocht is er een griezelig, maar gezellig samenzijn, waarbij voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Aanmelden kan individueel, maar ook met het gezin of per vriendengroepje. Voor kinderen (tot 18 jaar) is deelname gratis. Volwassenen betalen € 3,- per persoon. Start- en eindlocatie is blokhut “De Speul” van scouting St. Maarten (Nazarethsteeg 27). Vooraf aanmelden op www.scoutingstmaarten.nl is verplicht! Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt (vol = vol).

Powered by Blog Grabber