Hans Liberg met Attacca in Munttheater

Vorig theater seizoen was Hans Liberg in het Munttheater te zien met een try-out van zijn voorstelling ATTACCA. Dit seizoen komt hij terug en kunt u op dinsdag 4 november het eindresultaat bekijken.Hans Liberg met Attacca in Munttheater

28-10-2014 10:41 – Ingezonden door Redactie

Vorig theater seizoen was Hans Liberg in het Munttheater te zien met een try-out van zijn voorstelling Attacca. Dit seizoen komt hij terug en kunt u op dinsdag 4 november het eindresultaat bekijken. Geïnspireerd door het pianospel van zijn grootmoeder, kwam Liberg al op jonge leeftijd in contact met muziek. Tijdens zijn schooltijd speelde hij piano en gitaar en later leerde hij ook klarinet, banjo en trompet te spelen.  Zijn grote doorbraak kwam in 1983, toen hij het bevrijdingsconcert verzorgde in Carré dat live werd uitgezonden. Sindsdien raakte zijn carrière in een stroomversnelling en inmiddels reikt zijn bekendheid tot ver over de Nederlandse grenzen en staat hij in heel Europa voor volle zalen. Het internationale karakter van zijn shows, zijn muzikale virtuositeit en zijn fijnzinnige humor, maken dat Liberg ongekend populair is.

In Attacca combineert Hans Liberg precies datgene waar hij goed in is: muzikaliteit, improvisatie, interactie met het publiek en uiteraard de nodige humor. Wederom een show van internationale allure, vol bruisende energie. Deze Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw blijft maar groeien als performer. Een virtuoos! Dus wees er snel bij om hem te zien en te beleven.

Hans Liberg is met ‘Attacca‘ op dinsdag 4 november in het Munttheater te zien. Kijk voor meer informatie, trailers en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber