Heerlijk toetje bij het Eetpunt Keenter Hart

Tijdens Kermiswoensdag was het weer gezellig druk bij het Eetpunt van het Keenter Hart. Wel 35 mensen hebben zoals iedere week heerlijk gegeten en deze keer zelfs met een speciaal toetje.
Eetpunt Keenter Hart, samenwerking tussen PSW en Punt Welzijn, werd tijdens de zomervakantie verrast door IJssalon…Heerlijk toetje bij het Eetpunt Keenter Hart

15-10-2015 16:15 – Ingezonden door Redactie

Tijdens Kermiswoensdag was het weer gezellig druk bij het Eetpunt van het Keenter Hart. Wel 35 mensen hebben zoals iedere week heerlijk gegeten en deze keer zelfs met een speciaal toetje.

Eetpunt Keenter Hart, samenwerking tussen PSW en Punt Welzijn, werd tijdens de zomervakantie verrast door IJssalon Florence uit Nederweert. Zij kwamen met het leuke nieuws dat ze een aantal keren per jaar bij speciale gelegenheden het toetje wilden sponseren voor het Eetpunt in het Keenter Hart. Daar zei het Eetpunt natuurlijk geen nee tegen met als gevolg dat de eerste speciale gelegenheid, de Kermis, werd uitgekozen als eerste “Toetjesmoment”. En dat was dus smullen!!! Namens alle eters, vrijwilligers, medewerkers PSW en medewerkers Punt Welzijn heel erg bedankt voor de heerlijke ijstaart!!

Het Eetpunt in het Keenter Hart is iedere woensdagavond van 17.30 tot 18.30 uur. Voor 5,50 euro krijgt u een 3 gangen diner dat door vrijwilligers voor u klaargemaakt wordt. Wilt u ook eens komen eten, meld u dan aan via p.van.horne@puntwelzijn.nl of door te bellen met het Keenter Hart, 0031495-462090.

 

Powered by Blog Grabber