Hengelcursus HSV ‘t Tipke

Na een geweldige opkomst vorig jaar en een geslaagde jeugdviscursus waardoor er weer een aantal jeugdleden in de club zijn bijgekomen,  organiseert HSV ’t Tipke in Maarheeze wederom een hengelcursus voor…Hengelcursus HSV ‘t Tipke

14-06-2014 10:30 – Ingezonden door Redactie

Na een geweldige opkomst vorig jaar en een geslaagde jeugdviscursus waardoor er weer een aantal jeugdleden in de club zijn bijgekomen,  organiseert HSV ’t Tipke in Maarheeze wederom een hengelcursus voor de jeugd.

Ben jij tussen de acht en twaalf jaar oud? En heb je altijd al willen leren vissen? Dan is dit je kans! De cursus vindt plaats in ons clubhuis en wordt gehouden op zondagmorgen 15, 22, 29 juni en op 6 juli vindt de afsluitende viswedstrijd plaats van 10:00u – 12:00u. 

Onder begeleiding van ervaren vissers leer je de basishandelingen van vissen, zoals het aanzetten van een haakje, uitloden van een dobber, hengel optuigen, voer klaarmaken en vis onthaken. Je gaat natuurlijk ook in de praktijk vissen, om te oefenen. Je ontvangt tevens diverse tuigjes, vis onthaker en je krijgt er ook nog een visvergunning en hengel bij, zodat je de rest van het jaar lekker kunt gaan vissen! De kosten voor deze cursus bedragen 20 euro (inclusief materialen en visvergunning). Voor een drankje en iets lekkers wordt gezorgd en tevens maak je kans op leuke prijsjes tijdens de viswedstrijd. Interesse? Stuur een e-mail naar stef_visser98@hotmail.com en meld je aan onder vermelding van naam, adres en geboortedatum. 

Aarzel niet en geef je op! Hopelijk tot ziens. Organisator jeugdinstructie: Stef Kissen

Powered by Blog Grabber