Heren 1 HCC bouwt voorsprong uit

HCC Heren 1 heeft zondag de koppositie behouden door met 6-3 te winnen van Teteringen. Door het puntverlies van Gilze-Rijen bij Mierlo (3-3) staat Cranendonck nu drie punten los. Op deze zonnige herfstzondag begon Cranendonck fel tegen het tiental van Teteringen, dat  zonder coach of wissels speelde….Heren 1 HCC bouwt voorsprong uit

06-11-2015 09:43 – Ingezonden door Redactie

HCC Heren 1 heeft zondag de koppositie behouden door met 6-3 te winnen van Teteringen. Door het puntverlies van Gilze-Rijen bij Mierlo (3-3) staat Cranendonck nu drie punten los. Op deze zonnige herfstzondag begon Cranendonck fel tegen het tiental van Teteringen, dat  zonder coach of wissels speelde. Het duurde echter enige tijd tot dit zich uitte in een voorsprong, de kansenregen was er niet minder om. Gelukkig was het Michael van den Eijnden die na ongeveer 20 minuten de 1-0 op het scorebord zette.

Na rust kwam Cranendonck al snel op 2-0. Hugo Koppens stoomde op over de rechterkant, Caspar Fijneman speelde de bal naar de volledig vrijstaande Mark Hendriks en hij scoorde met een geplaatst schot in de hoek. Enkele minuten later was het Joost Groenen die met een harde, lage sleepcorner voor de 3-0 tekende. Kat in het bakkie zou je zeggen. Echter kwam Teteringen volledig onverwacht en tegen de verhoudingen in tot 3-2 na twee discutabele maar erg harde strafcorners.

Hierna moest Cranendonck met 10 man verder vanwege een gele kaart voor Joost Groenen. Er werd echter direct orde op zake gesteld door Wesley Slooven met een sleepcorner vanaf rechts; 4-2. Cranendonck wilde het daarna rustig uitspelen maar een te zachte terugspeelbal luidde een vlijmscherpe counter van Teteringen in, zij lieten het niet na de 4-3 te scoren. Bijna direct na de 4-3 kon Michael van den Eijnden solo door de verdediging van Teteringen lopen en met een venijnig schot de 5-3 maken. Het slotakkoord was voor Wesley Slooven die zijn 2e strafcorner van de middag binnensleepte. Komende zondag reist het team van coach Frank Prinsen af naar het verre Bergen op Zoom voor de uitwedstrijd tegen Tempo.

Powered by Blog Grabber