Heren 1 hockeyclub Cranendonck blijft koploper

Heren 1 van HCC heeft vandaag in de thuiswedstrijd tegen Mierlo Heren 1 eenvoudig de koppositie behouden; de wedstrijd eindigde in een 8-0 overwinning.Heren 1 hockeyclub Cranendonck blijft koploper

13-10-2015 15:24 – Ingezonden door Redactie

Heren 1 van HCC heeft vandaag in de thuiswedstrijd tegen Mierlo Heren 1 eenvoudig de koppositie behouden; de wedstrijd eindigde in een 8-0 overwinning. 

Al vroeg in de wedstrijd was het Joost Groenen die de eerste strafcorner van de wedstrijd meteen wist te benutten en voor de 1-0 zorgde. Niet veel later was het Mark Hendriks die na een schijnbeweging de cirkel in mocht lopen en hard afdrukte; 2-0. Caspar Fijneman zorgde enkele minuten later na een goede voorzet van Michael van den Eijnden voor de 3-0. Cranendonck zat op rozen want voor rust werd het ook nog 4-0 en 5-0 door een sleepcorner van Wesley Slooven en een geplaatst schot van Michael van den Eijnden. 

Na rust nam Cranendonck wat gas terug en kwam Mierlo er een paar keer uit, echt gevaarlijk werd het echter nooit waardoor keeper Jeroen Vriend slechts één redding hoefde te verrichten. Via goed uitgespeelde aanvallen kwam Cranendonck met grote regelmaat in de cirkel van Mierlo, waardoor ook de 6-0 een kwestie van tijd zou zijn. Heren Jong speler Marco Marchal kon de bal richting de doellijn flatsen, waar Jan van Berkel hem nog aanraakte, echter gaan de credits natuurlijk naar Marco! Michael van den Eijnden tekende 10 minuten voor tijd voor de 7-0 nadat zijn geflatste schot uit een strafcorner door een verdediger van Mierlo van richting werd veranderd en zo zijn eigen keeper passeerde. Het slotakkoord was voor Hugo Koppens, die na twee 2 eerdere pogingen zijn derde poging wel in het doel zag verdwijnen; 8-0. Door deze ruime overwinning blijven de heren aan kop in de 4e klasse! Volgende week strijden ze  op het waterveld van Nova in Heerlen wederom voor de drie punten!

Powered by Blog Grabber