Herkol-Meeuwen

Zoals zo vaak het geval is, leveren toppers in het voetbal geen schoonheidsprijs op. Zo ook niet afgelopen zondag in 2e provinciale, waar Herkol (dat 3e gerangschikt stond) het opnam tegen leider Meeuwen.Herkol-Meeuwen

17-10-2014 10:33 – Ingezonden door Redactie

Zoals zo vaak het geval is, leveren toppers in het voetbal geen schoonheidsprijs op. Zo ook niet afgelopen zondag in 2e provinciale, waar Herkol (dat 3e gerangschikt stond) het opnam tegen leider Meeuwen. De thuisploeg begon de wedstrijd met het meeste balbezit maar géén kansen, en dan zegt een andere voetbalwet dat de tegenstander dan het eerst scoort. Zo geschiedde ook, dit via een strafschop. In de tweede helft kwam Herkol weer meer in de wedstrijd, en ditmaal kon het wel kansen creëren. Sander Plessers kon in de 67e minuut een vrije trap succesvol omzetten in de gelijkmaker, Michäel Maes kegelde 3 minuten later de winning goal binnen, zodat de scheids 2-1 op zijn wedstrijdblad mocht noteren. Meeuwen zakt naar plaats 3, Herkol stijgt naar plaats 2, en de derde hond die met het been (de leidersplaats) gaat lopen is Gruitrode!

Foto Marc Faes

Powered by Blog Grabber